InstagramFacebookFacebookYoutubePinterestTwitterLinkedin096 707-40-47Рус

Як посадити ялинку у дворі (відео)

Керівник ландшафтної компанії "Магія саду" Катерина Кордун в телепрограмі "ВDOMA" на каналі ТРК "Київ" розповідає про те, як посадити ялинку у дворі.

Щоб насолоджуватися природою взимку - посадіть у себе у дворі ялинку - і тоді вам захочеться виходити в сад частіше. Потрібно розуміти, що для хвойних рослин в наших широтах взимку природна висока вологість та низька температура. Без втрат для свого здоров'я ялинка може прожити у вас вдома всього кілька днів, інакше дерево після посадки може засохнути.

Перед поїздкою в садовий центр краще розуміти, які види хвойних існують, - адже різні ялинки й пахнуть по-різному.

Як правильно посадити ялинку

Ялинку необхідно пересаджувати тільки з грудкою землі, щоб не пошкодити кореневу систему хвойної рослини. Посадкова яма повинна бути в півтора-два рази більше самої грудки ялинки. В ями бажано додавати спеціальні суміші торфу і грунту, які можна купити в магазинах міста.

Дуже важливо стежити за тим, щоб не засипати кореневу шийку ялинки. Після посадки потрібен рясний полив, але не надмірний - не залийте вашу ялинку. У воді для поливу потрібно розчинити антистресові речовини для утворення коренів, щоб допомогти рослині пережити пересадку та швидше утворити нові корені.

Для того, щоб ялинка прийнялась - рослину потрібно садити в гарному настрою, і просто любити їх.

***

Якщо вам потрібно посадити ялинку в Києві та Київській області, то ви можете звернутися в компанію ландшафтного дизайну "Магія саду". Наші фахівці якісно виконають цю роботу "під ключ". Телефонуйте: +38 096 707-40-47.

Отримайте безкоштовну консультацію

Ми отримали ваш запит. Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.
Виникла помилка. Повторіть або зателефонуйте нам.